Forside E-Handel SEO – Brug søgemaskineoptimering aktivt i din forretning

SEO – Brug søgemaskineoptimering aktivt i din forretning

28
0
SEO - Søgemaskineoptimering

Har du et brændende ønske om at blive fundet af dine potentielle kunder, når deres behov opstår? Så er SEO (forkortelse af søgemaskineoptimering) en af de absolut vigtigste marketingkanaler, du bør fokusere på. Uanset om du driver e-handel eller blot har en hjemmeside, så er det alfa omega for dig og din forretning, at du kan findes, når dine potentielle kunder søger efter det du tilbyder.

Lær selv alt om SEO

Er du på et stramt budget, så kan det være svært at hyre en erfaren SEO konsulent, som kan tage sig af alt din søgemaskineoptimering. Derfor er det heldigt, at SEO ikke er raketvidenskab; man skal blot have in mente, at det vil tage lang tid at lære.

Ønsker du at lære alt om SEO, så bør du som minimum købe nogle af de bøger, der bliver anbefalet ude på markedet. Nogle af bøgerne er listet herunder:

  • SEO-LEX
  • SEO 2.0
  • The Art of SEO

Vær dog opmærksom på at enkelte af bøgerne godt kan være outdated i forhold til noget af informationen. Alle de grundlæggende learnings ér der dog, og det er dem du i første omgang skal koncentrere dig om at lære at kende.

SEO pris – hvad koster søgemaskineoptimering?

Det er et uhyre svært spørgsmål at svare på uden at have set den pågældende hjemmeside. Driver du dog e-handel, hvor der er middelmådig konkurrence, så kan en dygtig konsulent hurtigt koste alt mellem 5.000 – 15.000 DKK pr. måned. Se eksempel her på en hjemmeside, der vil kræve ca. 7.500 DKK – 10.000 DKK pr. måned, for at kunne slås om de sjove placeringer.

Konsulenthusene i Danmark tilbyder naturligvis også deres arbejdskræft, og her vil du uden tvivl kunne finde en billigere pris; det er dog vigtigt, at du holder dem helt oppe på dupperne, da de ofte har nok at lave, og derfor kan mindre kunder godt glemmes lidt i baggrunden.

SEO pris er svær at fastsætte, men find et dygtigt konsulenthus eller en enkeltstående konsulent, som er klar på at arbejde med fingrene i maskineriet for at få det bedst mulige ud af din hjemmeside.

SEO kursus – hvor kan du lære om SEO henne?

Der er rig mulighed for at tage på et af landets mange kurser indenfor området. Ønsker du dog først at få en lille forsmag på, om SEO kunne være noget for dig, så anbefaler vi at du ser nedenstående video, som kan give dig en god indikation om hvorvidt du tror, at det kunne være spændende for dig.